Over ons

Over ons
Tijden zijn veranderd

Sinds de overname door Bogro in 2013 is er een platte organisatie, de enige tussenlaag tussen de werkvloer en de directie wordt gevormd door de projectleiders.

Door deze korte lijnen voelen onze medewerkers voelen zich enorm betrokken bij de onderneming en dit zorgt weer voor een verhoogde kwaliteit van de geleverde dienst. Ook onze klanten profiteren volop mee van de korte lijnen. Deze rechtstreekse contacten met de werkvloer geven onze klanten de gelegenheid om direct te communiceren met de mensen die de dingen voor hen moeten regelen.

Het bedrijf heeft een bekende naam in de regio en werkt met langdurige relaties.

Geschiedenis

1973

Oprichting Boerenfijn en Groen

Bogro (Boerenfijn en Groen) werd in 1973 opgericht in Oudewater. Onder leiding van André Groen en gevoed door de oliecrisis, de intrede van aardgas en de doorbraak van de HR-ketel groeide Bogro uit tot een van de grotere woningbouwgerichte installatiebedrijven van Nederland.

Overname

Bij gebrek aan opvolging verkocht André Groen in 2001 het bedrijf aan een landelijke verwarmingsspecialist, die zelf niet veel later werd overgenomen door een grote energiemaatschappij.

2001

2012

Vertrouwde handen

De energiemaatschappij verkocht Bogro echter weer terug aan André Groen en per 1 juli 2012 is hij dan ook weer eigenaar. Tegelijkertijd wordt Installatie Service Zuid (ISZUID) uit Weert ook overgenomen door André Groen. De directie van Bogro wordt dan gevormd door Frank Luijcx en Jan van Zijverden, die in de jaren daarna de aandelen overnemen van André Groen en zo eigenaar worden van Bogro Snelrewaard.

Onderdeel Bogro

Na het faillissement van ABM Installatietechniek uit Bergschenhoek worden de werkzaamheden van deze totaalinstallateur voortgezet als onderdeel van Bogro Snelrewaard. Het bedrijf gaat door als een zelfstandige onderneming met hetzelfde personeel maar met een verfrist logo.

2013

2016

Frisse wind

Sinds 1 juli 2016 is de leiding van de vestiging Bergschenhoek en Anna Paulowna in handen van Robert Jan Kasbergen.